Për remont të planifikuar të Zbarrave 35 kV të Seksionit të II-të në N/Stacionin Elbasan 220kV, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Krujë, së bashku me Traktin 110kV në N/Stacionin Krujë, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 07:00 deri në orën 11:00
June 5, 2019
Për stakimi për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Lacç 1 – Fush Kuqe dhe të Linjës 110kV Kashar – Laç 1, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
June 5, 2019

Për remont të planifikuar të Zbarrave 35 kV të Seksionit të II-të në N/Stacionin Elbasan 220kV, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 06 Qershor në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen  Zbarrat 35kV të seksionit të II-të në N/Stacionin Elbasan 220kV, si dhe stakim të Linjës Elbasan 220kV – Elbasan 1 dhe Linja Elbasan 220kV – Elbasan 4,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Elbasan 1 si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan: Ish Kombinati Metalurgjik, Biznese, Ish Komunat Gracen e Bradashesh, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj, Delishte.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube