Për remont të planifikuar të Linjës Vau Dejës – Shkodra 1 dhe për punime për zëvendësimin e Thikës ë të transformatorëve të Rrymës në N/Stacionin Shkodra 1, në datën 08/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shijak dhe Ballaj, në datat 07-08 dhe 10 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 6, 2019
Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Kuçovë – Berat Burdullias dhe të Linjës 110kV Berat Burdullias – Uznovë, në datën 10/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 12:00
May 8, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës Vau Dejës – Shkodra 1 dhe për punime për zëvendësimin e Thikës ë të transformatorëve të Rrymës në N/Stacionin Shkodra 1, në datën 08/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën 08 Maj në intervalin kohor 08:00-16:00  do të stakohet Linja 110kV HEC Vau Dejës – Shkodra 1,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Vau Dejës dhe Rrenc, si dhe disa zona:

në Rrethin Shkodër: Fshatrat: Mjede, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajke, Bashkia Laç i Vaut Dejes, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nenshat, Vig-Mnele, Kaç, Naraç, Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatane, Kuç, Bardhej.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube