Për remont të planifikuar të Linjës Laç1 – Fushë Krujë, në datë 12/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuar në N/Stacionin Elbasan 220kV,  në datë  13/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00
March 10, 2019
Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit për zhvillimin e tregut të energjisë elektrike midis OST, ESO, MEPSO.
March 11, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës Laç1 – Fushë Krujë, në datë  12/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në kuadër të remonteve të planifikuara të linjës Laç1 – Fushë Krujë , në datë 12 Mars, në intervali kohor 08:00-16:00 do të mbeten pa energji elektrike N/stacioni Mamurras si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube