Për remont të planifikuar të Linjës Laç1 – Fush Kuqe, në datë  11/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuar të Transformatorëve të Fuqisë, e të Çelësave të Fidrave 20kV në N/Stacionin Tirana 1,  në datë 07/03/2019 nga ora 00:00 deri në orën 05:00
March 6, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Uzina Dinamo, në datat  12-13/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 10, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës Laç1 – Fush Kuqe, në datë  11/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në kuadër të remonteve të planifikuara të linjës Laç1 – Fush Kuqe, në datë 11 Mars, në intervali kohor 08:00-16:00 do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Rrile, Fush Kuqe Hidrovoret Droje – Shellinze, Pompat e Ujësjellësit Fush Kuqe,  subjekti Vata Metal si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fush Kuqe Qendër, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujësjellsi Fush-Kuqe, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha Katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firmë Betoni.

në Rrethin Lezhë: Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shënkoll), Barbullojë, Gajush, Shënkoll, Tale, Burgu Shkollë, Hidrovoret Droje, Tale.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube