Për remont të planifikuar të linjës Fierzë – Hec Dardhë, në datë  26/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 18:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacioneve Hoxhare, Pojan dhe Përmet, në datat  25/02/2019 – 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
February 24, 2019
Stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në N/Stacionet Vorë dhe Valias, në datat  26/02/2019 – 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
February 25, 2019

Për remont të planifikuar të linjës Fierzë – Hec Dardhë, në datë  26/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 18:00

 

Në kuadër të remonteve të planifikuara, në datë 26/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 18:00 do të stakohet dhe tokëzohet linja Fierzë – Hec Dardhë dhe linja 10kV Fidrit Ars – Miliska në N/Stacionin Gropaj.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike disa zona në rrethin e Tropojës.

Numri i konsumatorëve që mbeten pa energji : 318 Abonentë.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube