Për remont të planifikuar të Linjës Fier – Vlora 1, në datë 13/03/2019 dhe 15/03/2019 nga ora 08:30 deri në orën 15:00

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit për zhvillimin e tregut të energjisë elektrike midis OST, ESO, MEPSO.
March 11, 2019
Njoftim për ndryshimin e NTC në kufirin Al-ME
March 16, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës Fier – Vlora 1, në datë  13/03/2019 dhe 15/03/2019 nga ora 08:30 deri në orën 15:00

OST sh.a. njofton se në kuadër të remonteve të planifikuara të linjës 110 kV Fier – Vlora 1, në datë 13 dhe 15 Mars, në intervalin kohor 08:30-15:00 do të mbeten pa energji elektrike  5637 Abonente ne disa zona:

në Rrethin Fier: Ish Komunat Levan, Frakull, Aliban, Shakaj, Stacioni i pompave te ujit.

Rrethin Vlore: Fitore, Bishan, Dellenje, Delisufe, Poro, Novosela, Akerrni, Aliban.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube