Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Kuçovë – Berat Burdullias dhe të Linjës 110kV Berat Burdullias – Uznovë, në datën 10/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Për remont të planifikuar të Linjës Vau Dejës – Shkodra 1 dhe për punime për zëvendësimin e Thikës ë të transformatorëve të Rrymës në N/Stacionin Shkodra 1, në datën 08/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 7, 2019
Për stakim në gjendeje emergjente për eliminim kontakti të dobët, Të Linjës 110kV Komsi Burrel – HEC Cërrunjë (Klos) në datën 09/05/2019 nga ora 16:00 deri në orën 17:30
May 8, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Kuçovë – Berat Burdullias dhe të Linjës 110kV Berat Burdullias – Uznovë, në datën 10/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 12:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 10 Maj në intervalin kohor 08:00-12:00  do të stakohet Linja 110kV Kuçovë – Uznovë,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Berat Burdullias, Uznove, Polican, Bogove, Corovode e vjeter, Corovode e re,  Hec–et  Nishove, Vertop, Bogove, Vlushe, Faqekuq 1, 2., si dhe disa zona:

në Rrethin Berat: Komuna Velabisht, Komuna Rroshnik,  Bregas, Duhanas, Kostren, Zona Vodice, Lagja Kushtrim, Spitali Rajonal, Lagja Clirim, Lagja Gorrice, Qender Berat, Lagja Deshmoret e kombit, Posta, Turizmi, Lagja Barrikade, 22 Tetori, 8 Nentori, Mangalemi, Pallti Kultures, Lagja Kala, lagja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu ri Berat,

L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Lagjia Donika Kastrioti, Lagjia Jani Vruho, Spitali Ri, Industria, Shtepia Oficerave, Lagjia 30 Vjetori, Komunale, Policia, Prokuroria, Lagja Uznove, Pyjorja, Materniteti Ri.

në Rrethin Çorovodë: / Bashkia Çorovode ; Ish Komunat Çepan, Gjerbres, Leshnje, Potom, Qender Çorovode, Vendereshe, Konak, Fshatrat: Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Mbrakull, Pompat e Ujesjellesit Poliçan, Furra Çelikut, Komuna Terpan, Serat Poliçan, Torozhan, Mbrakull, Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Bashkia Poliçan/ Spitali, Ish Spitali Vjeter, Vodafon, Tuneli, Stacioni Pompave, Dobrushe, Bogove e HEC-I Bogove, Spitali Rajonal, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Ujesjellsi Berat, Zona Vodice. Store, Verzhezhe, Munushtire pjeserisht Qyteti Corovode, NSHN, Konservat.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube