Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 17/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

Për remont të planifikuar të Autotransformatorit në N/Stacionin Koplik (Bogiq), në datën 17/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 16, 2019
Për stakim të domosdoshëm në N/Stacionin Kavajë, në datë 17/04/2019 nga ora 03:00 deri në orën 05:00
April 17, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 17/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

OST sh.a. njofton se në datën 17 Prill në intervalin kohor 09:00-15:00  do të stakohet Linja 110kV Kavajë – Rrazhbull, si rrjedhojë në intervalin kohor 09:00 – 15:00 mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Golem dhe Fidrat (F4, F5, F6, F8) 20kV; (F1, F2, F3, F4, F5, F6) 6kV, si dhe disa zona:

në Rrethin Kavajë: Golem Qender, Seferaj, Mali Robit, Stan i ri, Qerret, Posta e Policise, Breg Deti, Hotel Malvina, Stacion i Trenit Golem, Shkembi Kavajes, Kastrati,

Golem plazh, Viena, Miami Beach, Kompleksi Xixa.

Ndërsa në intervalin kohor 05:00 – 05:05 mbeten pa energji elektike N/Stacioni Kavajë e vjetër, Rrogozhinë si dhe disa zona:

në Rrethin Kavajë: Rrogozhin, Sinaballaj, Karine, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Lagjia Katier, Pompat Karine, Bishti Zhurit, Gose, Kalush, Lekaj, Methasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie, Ujesjellsi Rrogozhin, Ujsellsi Cerm, firma teqja, burgu Rrogozhin, MEGGLE, Qerret, Stan i ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros, Harizaj, Kryluzaj, Germenj, Cikallesh, Mushnik, Zanbish, Levonje, Bago, Kalaja Turres, Cete, Momel, Helmas, Mengaj, Lize, Vorrozen, Luz, Hajdaraj, Lagjia Nr 1, Spitali, Varrezat, Kavaj, Shtodher, Kisha, Fabrika letres, Stadiumi, Synej, Fabrika Qelqit, Gozhd Bullonat, Kompleksi Kalaja, Burgu, Rrakull, Kallcaket, 60 Hyrshi, Bashkia, Lagjia Sharr, Azili Pleqve, Rruga Tullave, Policia, Lagjia Thartor, Stacioni Trenit, Qerret, Breg Deti.

Dhe Subjektet Plasbao, Fabrike Mielli Tare, kompleksi pallateve Habilaj, Klaida shpk, Pallatet Albuiling.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube