Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Krujë, së bashku me Traktin 110kV në N/Stacionin Krujë, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 07:00 deri në orën 11:00

Njoftim për stakim në kushtë avarie, të Linjës 110kV Laç2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datën 05 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 06:00
June 4, 2019
Për remont të planifikuar të Zbarrave 35 kV të Seksionit të II-të në N/Stacionin Elbasan 220kV, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
June 5, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Krujë, së bashku me Traktin 110kV në N/Stacionin Krujë, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 07:00 deri në orën 11:00

 

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 06 Qershor në intervalin kohor 07:00-11:00 do të stakohet Linja 110kV Fush Krujë – Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Krujë si dhe disa zona:

në Rrethin Krujë: Lagjet: Zim Zenel, Cel, Dedeli, Pazari, Vesel, Berbere, Perlate, Varosh, Dane Fush Madhe, Barkanesh, Subash, Turizem, Sesere, Barabit, Atl, Gurkuqe, Telekom, Derede, Pengile, Emire, Kraste, Guroret, Llakufe, Hoxhe, Brret, Picrrage, Barun, Sute, Abaze, Nuoj, Mafsheq, Shkrete, Shqeze, Prenolle, Fshatrat: Cudhi Zalle, Cudhi Kamp, Kroi Madh, Ballias, Kampi pionereve, Spitali Kruje, Antena e Trafikut Ajror ANTA, Repart Perpunimit drurit Dragush Vogli.

Ndërsa për intervalin dy herë nga 5 min  07:00 – 07:05 dhe 11:00 – 11:05 do të mbeten pa nergji elektrike  N/Stacionet Fush Krujë dhe Mamurras si dhe disa zona:

 

në Rrethin Krujë: Lagjet: SMT, Pallati Hark, Bakushe Visha, Tregtia, Hekurudha, Hasan, Fabrika Cimentos (Zalle), Fshatrat: Larushk, Zeze, Verjon, Mukje, Grepse, Kurcaj, Nikel, Shelqet, Magaze, Zalle, Fshat Fush Kruje, Rruga Krujes, Lagja e Burgut, Kodra Celeve, Lagja Delvineve, Kastriot Ri, Kastriot Vjeter, Adem Gjeli, Arrameras, Vath, Borizane, Thumane, Derven, Gramez, Sukth, Brrok, Ura Gjoles, Subjekte private rruga Fush Kruje-Lac, Pompat Durres, Markol, Kasalle, Kameras, Kullase, Halil, Zgerdhesh, Luz, Bilaj, Murqine, Gurore Shpresa-Al, Serat, Ish reparti ushtarak Gjin, Ura gjoles, Budell, Bubq, Mazhe, Mallkuc, Tari.

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube