Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datën 29 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Tirana 1 (Zogu Zi), Kavajë, në datat  28-31 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 27, 2019
Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Shkozet, në datën 28 Maj 2019 nga ora 00:00 deri në orën 03:00
May 27, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datën 29 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

OST sh.a. njofton se në datë 29 Maj në intervalin kohor 08:00-16:00  do të stakohet Linja 110kV Cërrik – Belsh si dhe stakim të Traktit 110kV në N/Stacionin Cërrik,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet  Belsh dhe Përparim si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan: Belesh, lagjet : Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkendi, Qafe Shkalle, Perroi i Zi, Kom. Rrase fshatrat: Rrase e Siperme, Rrase e poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshke, Hyste, Pokgjen, Abaz, Shkoz, Stanaj, Cepe, Merhoj, Hyse, Ish Komuna Perparim, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Ish Komuna Pajov, Bishqem,

Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube