Për remont të planifikuar të linjave Tiranë – Elbasan, në datë 04/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Z. Drenova në takim me homologun e tij në Kosovë, Z. Shala
March 1, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Povelc dhe Mertish, në datat  04 dhe 07/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 3, 2019

Për remont të planifikuar të linjave Tiranë – Elbasan, në datë 04/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Në kuadër të remonteve të planifikuara të linjave Tiranë – Elbasan, në datë 04/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Linjat Tiranë – Elbasan, me masë sigurie stakim dhe tokëzim të Fidrit Gracen në N/Stacionin Elbasan 4 (Tulla) dhe në datë 06/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 do të stakohet dhe tokëzohet Trakti 35 kV në N/Stacionin Elbasan 220kV dhe linjat Elbasan – Fabrika Çimentos.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike disa zona në Rrethin e Elbasanit në datë 04/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Numri i konsumatorëve që mbeten pa energji: 1193 Abonentë.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube