Për remont të planifikuar të Autotransformatorëve 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë, në datën 16/04/2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 kV të N/Stacionit Bunec, në datë 12/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 9, 2019
Për remont të planifikuar të Autotransformatorit në N/Stacionin Koplik (Bogiq), në datën 17/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 16, 2019

Për remont të planifikuar të Autotransformatorëve 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë, në datën 16/04/2019

 

OST sh.a. njofton se në datën 16 Prill në intervalin kohor 00:30-05:30  do të stakohen Autotransformatorët 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë, si rrjedhojë mbeten pa energji elektrike në intervalin kohor dy herë nga 5 min (kohë e domosdoshme për te kryer veprimet operative) disa zona:

në Rrethin Tiranë: Subjektet Private Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Yzberisht, Vaqarr, Sharre, Qender Kombinat, Energjitika, Tec, Spitali, Zjarrfiksja, Subjektet Private Freeëing, Eurotrade, Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Parafabrikatet, Rruga Qelqit, Parafabrikatet, Fushe Mezez, Fabrika e Duhanit, Shkolla Edukimit, Zona Kashar (pjeserisht), Yrshek, Rruga Ura, Zona Bregut te lumit, Laknas, Domje.

Dhe Subjektet Private: Shpigel, Frigoriferi Frigo Fad, FC Internacional Tirana (Akad. Sportive), Dashamir Merkhasani, Vellezerit Maliqati,

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube