Për remont të planifikuar në N/Stacionin Elbasan 220kV,  në datë  13/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacioneve Grapsh dhe Libofshë, në datat  12-15/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 10, 2019
Për remont të planifikuar të Linjës Laç1 – Fushë Krujë, në datë 12/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 11, 2019

Për remont të planifikuar në N/Stacionin Elbasan 220kV,  në datë  13/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

OST sh.a. njofton se në kuadër të remonteve të planifikuara në N/Stacionin Elbasan 220kV, në datë 13 Mars, në intervali kohor 09:00-14:00 do të stakohet Çelësi 35kV në N/Stacionin Elbasan 220kV dhe stakim të linjës Elbasan 220kV – Metalurgji 1. Zonat që do të mbeten pa energji elektrike në Rrethin e Elbasanit janë: Ish Kombinati Metalurgjik, Biznese, Ish Komunat Gracen e Bradashesh, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj, Delishtë.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube