Për remont të Linjës 220kV Vau Dejës – Tirana 1, me stakim për masë sigurie të Linjave 6kV të Fidrave në N/Stacionin Laç1, Laç2 dhe Mamurras, në datat 12 – 13 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 16:00

Për punime të rikonstruksionit të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 10 dhe 13 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 18:00
September 9, 2019
Për remont të Linjës 110kV Pogradec – Gur i Kuq, në datat 12 – 13 Shtator 2019 nga ora 05:00 deri në oren 05:05
September 11, 2019

Për remont të Linjës 220kV Vau Dejës – Tirana 1, me stakim për masë sigurie të Linjave 6kV të Fidrave në N/Stacionin Laç1,  Laç2 dhe Mamurras,në datat 12 – 13 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 16:00

 

1- OST sh.a. njofton se në datat 12 – 13 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Pirro 2 në N/Stacionin Laç 2, masë sigurie për Linjat 220kV Vau Dejës – Tiranë (dyfishe), si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Shullaz, Fushe Shullaz, Fushe Milot.2- OST sh.a. njofton se në datat 12 – 13 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit F3 në N/Stacionin Mamurras, masë sigurie për Linjat 220kV Vau Dejës – Tiranë (dyfishe), si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Lagjia Demokracia, Komuna Thumane, Fshati Dukagjin.

3- OST sh.a. njofton se në datën 13 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Kombinat në N/Stacionin Laç 1, masë sigurie për Linjat 220kV Vau Dejës – Tiranë (dyfishe), si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube