Për remont të avancuar për punime emergjente, të Linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datë 06 Shtator 2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00

Për stakim në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e linjave 10kV të fidrave Shëngjergj, Shkallë, Shënmëri, Shupal në N/Stacionin Qaf Mollë, në datat 06 dhe 09 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
September 4, 2019
Për punime të rikonstruksionit të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 10 dhe 12 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 18:00
September 9, 2019

Për remont të avancuar për punime emergjente, të Linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datë  06 Shtator 2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00

 

 

 

OST sh.a. ju njofton se në datën 06 Shtator në intervalin kohor 09:00-16:00 do të stakohen: Linja 110kV Cërrik – Belsh,  stakim të Traktit 110kV në N/Stacionin Cërrik dhe stakim të Zbarrave 110 kV në N/Stacionin Belsh, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Belsh dhe Perparim si dhe  disa zona:

në Rrethin Elbasan: Belesh, lagjet : Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkendi, Qafe Shkalle, Perroi i Zi, Kom. Rrase fshatrat: Rrase e Siperme, Rrase e poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshke, Hyste, Pokgjen, Abaz, Shkoz, Stanaj, Cepe, Merhoj, Hyse, Ish Komuna Perparim, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Ish Komuna Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube