Për remont në linjen 110 kV Fush Arrez – Kalimash në date 17 dhe 19-20/07/2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe Fibër, në datën 16 Korrik 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00
July 12, 2019
Mbi remontin në linjen 110 kV Burrel – Ulez në date 17-18/07/2019
July 16, 2019

Për remont në linjen 110 kV Fush Arrez – Kalimash në date 17 dhe 19-20/07/2019

 

 

OST sh.a. njofton se mbi stakimin e linjes 110kV L110-28/1 Fushe Arrez – Kalimash, per arsye remonti, ne daten 17,19, 20/07/2019 ne oret 05:00’ – 05:05’ mbeten pa energji:

Numri i konsumatoreve qe mbeten 3 x 5’ pa energji eshte: 16788 abonente.

 

Mbeten 3 x 5’ pa tension N/stacionet Kalimash, Kalimash Tunel, Krume,

Kukes Rexhepaj, si dhe HEC-et: Bele, Pobreg, Cernaleve, Leproj Shemri.

 

Zonat qe mbeten 5’ pa energji ne Rrethin Kukes / Borje, Novoseje, Shishtavec,

Topojan, Lojme, Turaj, Oreshke, Borje Kollovoz, Zapod, Shtreze, Breki,

Ramhas, Fabrika Kalimash Kalimash, Babqorr, Kryemadh, AMC Kalimash,

Mamez, Myc mamez, Kolsh, Surroj, Çinamake, Aliaj, Suke, Shemri, Dobrush,

Zahrisht, Pla, Nikoliq, St/Pompa Pla Krume, Vllahen, Nikoliq, Ujesjellesi Krume,

Fshatrat:Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Fshatrat e Tropojes: Kam,

Zogaj, Kepenek, Xhuxhe, Antena RTSH, Qarr, Golaj, Qarrë, Letaj, Zgjeçetj, Pla,

Brat, Dobrune, Dog, Qafe Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, ant AMC, Ant PLUS,

St/P Ujsjeles Cahan, Fajze, Brenoge, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan,

Liqe Kuq St/P Uj Branogdhe Tobel, Bashkia Krum (Lagjet:Nr 1,2,zona Industriale,

lagjia informale(kodra Madhe) Peke, Gajrep, Pla, Krume, Spitali, Firma Elmir.

Dukagjin, Petkaj, Cam, Shtane, Shikaj.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube