Për punime të rikonstruksionit të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 10 dhe 12 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 18:00

Për remont të avancuar për punime emergjente, të Linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datë 06 Shtator 2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00
September 4, 2019
Për punime të rikonstruksionit të anës 110kV të N/stacionit Jagodinë, me stakimin e Linjës 110kV Fier – Jagodinë, e stakime linjash 35 e 6 kV për masë sigurie, në datën 10 Shtator 2019 nga ora 05:00 deri në oren 14:00
September 9, 2019

Për punime të rikonstruksionit të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1,

në datat 10 dhe 12 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 18:00

 

1- OST sh.a. njofton se në datat 10 dhe 12 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 18:00 do të stakohet Linja 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje – Shellinze, Pompat e Ujësjellesit Fush Kuqe, subjekti Vata Metal si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në Rrethin Lezhë: Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje.

2- OST sh.a. njofton se në datat 10 dhe 12 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 18:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Kromi në N/Stacionin Laç 1, masë sigurie për rehabilitimin e Linja 110kV Laç 1 – Skuraj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht.

3- OST sh.a. njofton se në datat 10 dhe 12 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 18:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Kombinat në N/Stacionin Laç 1, masë sigurie për rehabilitimin e Linja 110kV Laç 1 – Skuraj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati.

4- OST sh.a. njofton se në datat 10 dhe 12 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 18:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Fshat Laç në N/Stacionin Laç 1, masë sigurie për rehabilitimin e Linja 110kV Laç 1 – Skuraj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fshati Lac.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube