Për punime të domosdoshme për riparimin e Thikës 110 kV të Linjës Kavajë – Plasmas në N/Stacionin Kavajë, në datën 05/04/2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00

Njoftim për punime të domosdoshme në Linjën 400kV Koman – Tirana 2d, në datën 02/04/2019 nga ora 13:00 deri në orën 16:00
April 2, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacionit Delvinë, në datën 09/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 4, 2019

Për punime të domosdoshme për riparimin e Thikës 110 kV të Linjës Kavajë – Plasmas në N/Stacionin Kavajë, në datën 05/04/2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00

OST sh.a. njofton se për punime të domosdoshme në N/Stacionin Kavajë, në datë 05 Prill në intervalin kohor 00:00-06:00  do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Kavajë si dhe Linja 110kV Kavajë – Plasmas, me masë sigurie stakimin e Fidrit 6kV në N/Stacionin Kavajë e vjetër,  si rrjedhojë mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kavajë: Qerret, Stan i ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros, Harizaj, Kryluzaj, Germenj, Cikallesh, Mushnik, Zanbish, Levonje, Bago, Kalaja Turres, Cete, Momel, Helmas, Mengaj, Lize, Vorrozen, Luz i vogel, Luz i madh, Hajdaraj.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube