Për punime për Rehabilitimin e N/Stacionit Rubik, në datat  02-03/04/2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit TEC Kombinat, në datat 03-05/04/2019 nga ora 08:00 deri në oren 16:00
March 31, 2019
Për remonte të planifikuar të linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 02/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00
April 1, 2019

Për punime për Rehabilitimin e N/Stacionit Rubik, në datat  02-03/04/2019

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të punimeve mbi implementimin e projektit të rehabilitimit të N/Stacionit Rubik do të stakohet:

  • Çelësi 110kV në N/Stacionin Rubik; Linja 110kV Rubik – Ulëz dhe Linja 110kV Rubik – Reps; Zbarrat 110kV Seksioni i pare dhe i dytë si dhe Transformatori në datat 02 – 03 Prill, në intervalin kohor 05:00-07:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji N/stacionet Rubik, Rreshen, Kacinar, Hec-i Ura e Fanit si dhe disa zona:

në Rrethin Mirëditë: Bashkia Rreshen, Spitali, Fshatrat : Nderfushaz, Shtane, Kalanjan, Geziq, Nderfan, Koder Rreshen, policia, Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtreze, Qafvorrez, Bukmire, Shtuf, Kaçinar, Arrez, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shperdhaze, Lagjet: Qender, SMT, Ujsjellesi, Bashkia Rubik, Lagja e Paraskuraj, Ujsjellesi, Lagja e Vjeter, Fshatrat: Munaz, Rraje Zeze, Rrethi Eperm, Vele, Varreshkejz, Arreze, Lagja e Re, Fshatrat : Katundi Vjeter, Fierze, Fang, Rrasfik.

  • Linja 6kV, të Fidrit F4 Komunal në N/Stacionin Rubik, si masë sigurie për linjën 110kV Rubik – Reps, në datë  03 Prill, në intervalin kohor 05:00-09:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji disa zona:

në Rrethin Mirëditë: Bashkia Rubik, Ujsjellesi, Lagja e Vjeter, Fshatrat: Munaz, Rraje Zeze, Rrethi Eperm, Vele, Varreshkejz, Arreze.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube