Për punime mbi riparimin e nje peciellesi te demtuar, në datë 20/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Ulez – Rubik – Reps

Deklaratë për shtyp lidhur mbi sasinë e eksplozivit të vendosur ditën e sotme, datë 18 Mars, në shtyllën nr. 65 të linjës dyfishe 400 kV, në afërsi të Fushë-Krujës.
March 18, 2019
Njoftim për stakimin e linjës 6kV e fidrit Borizane ne N/stacionin Fushe Kruje në datë  20/03/2019
March 19, 2019

Për punime mbi riparimin e nje peciellesi te demtuar, në datë  20/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Ulez – Rubik – Reps

OST sh.a. njofton se në kuadër të punimeve  mbi riparimin e nje perciellesi te demtuar, me daten 20/03/2019 nga ora 09.00 – 13.00 do te stakohet linja 110 kV Ulez-Rubik-Reps dhe si rrjedhoje mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Mirdite: Bashkia Rreshen, Spitali, Fshatrat : Nderfushaz, Shtane, Kalanjan, Geziq, Nderfan, Koder Rreshen, policia, Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtreze, Qafvorrez, Bukmire, Shtuf, Kaçinar, Arrez, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shperdhaze, Lagjet: Qender, SMT, Ujsjellesi, Bashkia Rubik, Lagja e Paraskuraj, Ujsjellesi, Lagja e Vjeter, Fshatrat: Munaz, Rraje Zeze, Rrethi Eperm, Vele, Varreshkejz, Arreze, Lagja e Re, Fshatrat : Katundi Vjeter, Fierze, Fang, Rrasfik.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube