OST sh.a ju informon mbi stakimin e Linjës 220kV L220-15/3 Rrashbull-Fier për eleminimin e problematikave te shfaqura.

NJOFTIM PËR SHTYP

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) sh.a ju informon mbi stakimin e linjes 220kV L220-15/3 Rrazhbull – Fier, për eleminimin e problematikave te shfaqura, si vijon:

 Stakim dhe tokëzim të Linjës 220kV L220-15/3 Rrazhbull – Fier, me datë 07/12/2017 nga ora 12:00 deri në orën 16:00.

 Stakim dhe tolëzim të linjës L110 Rrazhbull – Sallmone (Sukth), më datë 07/12/2017 nga ora 12:00 deri në orën 16:00. Si rezultat i këtij stakimi mbetet pa energji elektrike në këte periudhe kohore N/Stacioni Sallmone ndërsa zonat pa energji elektrike jane:

 në rrethin Durrës – Shijak/ Breg Lumi, Punishte, Komunale, Qender Shijak, Qyteti Shijak, Perimore, Sallmone Koder, Zona Ferme Sukth, Lagjia e Stallave), Hidrovori, Biznes privat gjate autostrades, 4 Rruget;Maminas-Shijak, Konsumatore Privat pergjate Autostrades Sukth-Durres, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalezit, Kompleksi Lura.

 

Stakim dhe tolëzim të linjës L110 Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano 2), më datë 07/12/2017 nga ora 12:00 deri në orën 16:00. Si rezultat i këtij stakimi mbetet pa energji elektrike në këte periudhe kohore N/Stacioni Sallmone ndërsa zonat pa energji elektrike jane:

 në rrethin Durrës – Shijak/ Zona e Shenavlashit, Vrrin, Zona e Kenetes Durres; Impjanti I Ujrave te Zeza. Subjekte private Depozitat e ”RIRAS” ne Porto Romano, ANOIL, Eropetrol, Intergaz, Subjekte private ”Serat”, ADC, Universiteti Godina e Re; Ferri Trans Subjekt Betoni, Qyteti Durres/ Lagja Nr.15  Zona Spitalle,Policia-drejtim Shkozetit (krahu I majt I rruges kryesore), Qyteti Durres/ Lagja Nr.18  Zona Spitalit-Martaniteti-drejtim Shkozetit (krahu I djathte I rruges kryesore); Degzimi Currilat-Fabrika e Tulllave; Degzimi Pallatet Parafabrikat-Kisha-Tregu Industrial.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,

OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube