OST sh.a ju informon mbi stakimin e Linjës 110kV L110-40 Fier-Selenicë

Njoftim për shtyp

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) sh.a ju informon mbi stakimin e linjes 110kV L110-40 Fier – Selenicë, me datë 08/12/2017 nga ora 09:00 deri në orën 11:00 dhe nga ora 14:00 deri ne orën 16:00. Si rezultat i këtij stakimi zonat që mbeten pa energji elektrike gjatë kësaj periudhe kohore janë: në rrethin Fier/ Ish Komuna Cakran.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,

OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube