Operatori i Sistemit te Transmetimit

OST në edicionin e 26-të të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës, Klik Ekspo Group 2019 - OST
April 29, 2020 Brisela Mehmetllari

OST në edicionin e 26-të të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës, Klik Ekspo Group 2019

Patëm kënaqësinë të ndanim me publikun pasionin dhe punën tonë të përditshme për një transmetim të sigurtë dhe të besueshëm të energjisë si dhe risitë e investimet tona strategjike në rrjetin e transmetimit.