Njoftim për remont në zbarat 110 kV ne N/stacionin Cerrik në date 16-19/07/2019

Njoftim për stakim te detyruar në linjen 110 kV Kashar – Lac 1 në date 16/07/2019
July 16, 2019
Mbi vazhdimin e punimeve te Rehabilitimit te anes 110kV te N/stacionit Librazhd date 18/07/2019
July 17, 2019

Njoftim për remont në zbarat 110 kV ne N/stacionin Cerrik në date 16-19/07/2019

 

 

OST sh.a. njofton mbi stakimin per remont te planifikuar te zbarave 110kV ne N/stacionin Cerrik, ne daten 16-19/07/2019 dhe si pasoje do te stakohen:

*Stakim dhe tokezim te zbarave 110 kV, te seksionit te te Seksionit te II-te ne N/stacionin Metalurgji 3, ne daten 18/07/2019 nga ora 10:00’ deri ne oren 13:00’.

N/stacioni Metalurgji 3 mbetet pa energji gjate kesaj kohe.

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji : 190 Abonente.

Zona pa energji ne Rrethin Elbasan / Biznese, Privat DOKO, Lamcja, Zona Katundi Ri, Ish Komuna Bradashesh, Asfaltimi, Zona Kombinatit Metalurgjik (Kabin Ajrore) Kantjer Prodhimi, Pr Fatos Hoxha, Skrapi, Budo Gaz, Shampo, Api Shpk.

Stakim e tokezim te Zbarrave 35kV, Seksioni i III-te ne N/stacionin Elbasan 220kV, ne daten 19/07/2019 nga ora 09:00’ deri ne oren 14:00’.

Pa energji gjate kesaj kohe mbeten N/stacionet: Kombinati i Drurit, Cimento, Gurore Letan, ndersa dy here nga 5’ N/stacioni Mjekes, Alb-Tek (Landfilli),
kohe e domosdoshme per kalimin me ushqim nga Cerriku.

Zonat dy here nga 5’ pa energji ne Rrethin Elbasan / Uzina Mjekes, Kom. Shirgjan, Gjergjan, Letan, Fshatrat: Bathes, Llixha, Tregan, Pompa Uji Shirgjan, Trepsenisht, Komunat Gjinar, Zavaline, Bodur, Jeronisht, Kamican, Lleshan, Pashtresh, Fushe Kuqe, Shelcan, Xhibresh.

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji : 4974 Abonente.

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Elbasan / Biznes privat, Lagjia Skenderbej, Biznese, fabrika Tulles, Pompat Hajdaran, Komuna Shushice, fshatrat Fushe Bull, Shushice, Tahiraj, Komuna Shirgjan, Reparti Mjekes, Fshatrat Mjekes, Kryezjarr,
Biznese, Komuna Bradashesh, fshatrat Katundi Ri, Delishte, Karakullak, Komuna Bradashesh, Mobileri, Fabrika Çimentos, Kusarth, Asfalt-Nyje Betoni, Komuna Funar, Fshatrat Funar, Mollagjesh, Cerruje, Balez, Bixellej, Krrabaj, Prece, Kuqan

*Stakim te Celesit 110kV te Linjes L110-16/2 Fiber – Librazhd, ne daten 17/07/2019 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:05’,ne daten 18/07/2019 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:05’

N/stacioni Librazhd, Perrenjas, dhe Hec-et Rapun 1, 2, 3, 4, Sllabinje, Bishnice, Stranik, Stravaj mbetet 2 here nga 5’ pa energji.

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji : 19656 Abonente.

Zonat 2 here nga 5’ pa energji ne Rrethin Librazhd / Kom. Orenje, Fshatrat: Ballgjin, Dranovice, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Zona Industriale, Ushtaraku, Ajrore Spitali, Frigoriferi, Fshatrat: Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Dragostunje, Ferrë,Frarë Hotolisht, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr, Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis, Damjan, Qendër,Rrumbullak, Sheshe, Skode, Vale, Antena AMC, Fabrika Cigareve, Turizmi, Zona Industriale, Stacioni I Trenit Qytet, Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj, Gizavesh, Spitali Qytet, Fabrika, Qyteti (pjeserisht),Komuna Proptisht Pogradec, Komuna Stravaj fshatrat Dritaj Kromi, Kabina 5, Miniera, Rastan, Prrenjas, Fshat qender, Shqiponje, Stranik,Stravaj, Vishok, Skroske, Peshtan, Pishkash, Selishte,Varove, Luqinje,Miniera Kromit, Ish Komunat Qukes, Rrajce, fshatrat Bardhaj, Kotodesh, Rrajce Fushe,Kovanik, Skenderbej, Sutaj, Urake,Pocivalle, Katjel,Dogana Qaf Thane, Biznese

*Stakim te Celesit 110kV te Linjes L110-18 Korce – Pogradec,e domosdoshme per mbylljen e hapjen ne N/stacionin Guri Kuq,te Thikes 110kV te Linjes L110-17/1 Perrenjas – Guri Kuq, ne datat 17 dhe 18/07/2019 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:05’

N/stacionet Pogradec, Petrushe, Guri Kuq, mbeten 2 x 5’ pa tension, ne datat 17/07/2019 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:05’,ne datat 18/07/2019 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:05’,kohe e domosdoshme per hapjen e mbylljen e thikes se kesaj linje.

Zona 5’ pa tension ne Rrethin Pogradec / Komuna Hudenisht, Memelisht, Fabrika Melavisht, Guri Kuq, stacioni pompave, Antenat Çervenake, Trebinje, Bashkia Pogradec: Lagjet 3, 4, 5, Gorica, Kalaja, Ish Komuna Velçan, Bishnice, Pleshisht, Potgozhan, Fabrika Perpunimi Gizez, Plazhi, Komuna Buçimas, Spitali, Trikotazhi, Çerrave, Fshatrat: Gesht, Verdove, Remenj, Parku, Banka, Ujesjellesi i Qytetit Pogradec, hidrovori Volorek. Stacioni pompave, Komuna Buçimas, Tushemisht, Dogana tushemisht, Hidrovori, Materniteti, Teatri Kukullave, Turizmi, Kampi, Qendra, Posta, Parafabrikatet, Blloku, Perpunimdruri, Gazerma, Ushtria, Lini, 1 Maji, Vilat, SMT

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube