Njoftim për remont në dt. 25.05.2018, në linjën 110 kV Fiber – Kusarth

Njoftim për shtyp për punime rehabilituese të linjave në rajonin Laҫ datë 23/05/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00
May 22, 2018
Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara, Linja Rrazhbull – Sallmone, më 31/05/2018 ora 09:00 deri më 15:00
May 25, 2018

Operatori i Sistemit të Transmetimit, OST, do të kryejë remont në datën 25 maj në linjën 110 kV Fiber – Kusarth, për spostimin e shtyllave të Kampatave dhe përcjellësave.

Për shkak të këtyre punimeve të planifikuara, do të ketë kufizime energjie në disa zona në Elbasan.

Kufizimet do të jenë gjatë intervalit kohor 08:00-17:00 dhe zonat e prekura në Elbasan janë:

Lagjet “Partizani”, “Dyl Haxhire”, “Syrja Dylgjeri”, “28 Nëntori”, Pallati i Sportit, Tatim Taksa, Dogana, Sul Papri, Banka, Telekomi, lagjia “Luigj Gurakuqi”, “Kongresi i Elbasanit”, “Brigada 17 Sulmuese”, Teatri, Bashkia, Prefektura, Clirimi, Derada, Stacioni i Trenit, “Beqir Dardha”, Derada, Kisha, “Skënderbej”, Sigurimet Shoqërore, Shënkoll, Paraburgimi Elbasan dhe Tuneli Elbasan-Tiranë.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube