Njoftime

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Memaliaj – Këlcyrë, në datat 23 dhe 24 Tetor 2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

OST sh.a. njofton se në datat 23 dhe 24 Tetor nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Çelësi 110kV në N/Stacionin Memaliaj, të Linjës 110kV Memaliaj – Këlcyrë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Këlcyrë si edhe disa zona:

Projekte

Ndërtimi i Linjës së Interkoneksionit 400 Kv Tirana 2 – Kosova B

Financimi i projektit bëhet nga Qeveria Gjermane nëpërmjet Bankës KfW. Linja 400 kV do të ketë një gjatësi prej 242 km (162.5 km linjë e re dhe 80.5 km plotësim i qarkut të dytë në pjesën e parë të linjës së përfunduar Tiranë ë Podgoricë), 155.5 km në territorin e Shqiperisë

Publikime