Njoftim për vazhdimin e punimeve të Rehabilitimit të linjës 110kV Laç1 – Laç2, datë 30-31/03/2019 dhe 01/04/2019

Njoftim për remont të planifikuar në datë 29/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohet linja 110 kV Kashar – Laç 1
March 28, 2019
Njoftim për stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, në datë 01/04/2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00
March 31, 2019

Njoftim për vazhdimin e punimeve të Rehabilitimit të linjës 110kV Laç1 – Laç2, datë 30-31/03/2019 dhe 01/04/2019

 

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të punimeve mbi rehabilitimin e linjës110kV Laç1 – Laç 2 do të stakohet:

  • Linja 110kV Laç1 – Fush Kuqe në datë 01 Prill, në intervalin kohor 08:00-17:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji N/stacionet Rrile, Fush Kuqe,Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujesjellesit Fush Kuqe,subjekti Vata Metal si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në Rrethin Lezhë: Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

 

  • Linja 110kV Fush Krujë – Laç1 në datë 01 Prill, në intervalin kohor 08:00-17:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji N/stacioni Mamurras si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

 

  • Linja 6kV të Fidrit Pirro 2 N/Stacionin Laç2 në datë 30-31 Mars dhe 01 Prill, në intervalin kohor 09:00-13:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji disa zona:

në Rrethin Kurbin: / Shullaz, Fushe Shullaze, Fushe Milot.

 

  • Linja 6kV të Fidrit Fshat Laç N/Stacionin Lac1 në datë 30-31 Mars dhe 01 Prill, në intervalin kohor 09:00-13:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fshati Lac.

 

  1. Linja 6kV të Fidrit Kromi N/Stacionin Lac1 në datë 30-31 Mars dhe 01 Prill, në intervalin kohor 09:00-13:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht

 

  • Linja 6kV të Fidrit Ujësjellësi N/Stacionin Lac1 në datë 30-31 Mars dhe 01 Prill, në intervalin kohor 09:00-13:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji disa zona:

në Rrethin Kurbin: Ujësjellësi Lac.

 

  • Linja 6kV të Fidrit Kombinat N/Stacionin Lac1 në datë 30-31 Mars dhe 01 Prill, në intervalin kohor 09:00-13:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube