Njoftim per vazhdimin e punimeve te Rehabilitimit te anes 110kV te N/stacionit Plasmas

Mbi vazhdimin e punimeve te Rehabilitimit te anes 110kV te N/stacionit Librazhd date 18/07/2019
July 17, 2019
Njoftim për stakim te domosdoshem per zevendesimin e Celesit 110kV ne N/stacionin Fush Kruje, te Linjes 110kV L110 – 44 Fush Kruje – Kruje, ne daten 24/07/2019
July 21, 2019

Njoftim per vazhdimin e punimeve te Rehabilitimit te anes 110kV te N/stacionit Plasmas

 

 

OST sh.a. njofton mbi vazhdimin e punimeve te Rehabilitimit te anes 110kV te N/stacionit Plasmas si vijon:

  1. Stakim e tokezim te Linjes 110kV L110-21/3 Fier – Plasmas, Stakim e tokezim te Linjes 110kV L110-21/2 Plasmas – Kavaje, Stakim e tokezim te Zbarrave 110kV ne N/stacionin Plasmas, ne daten 19/07/2019 nga ora 00:00’ deri ne oren 05:00’. ne daten 23/07/2019 nga ora 00:00’ deri ne oren 05:00’. 

 

N/stacionet Plasmas, Hysgjokaj, Lushnje, per punimet e mesiperme mbeten pa energji gjate kesaj kohe.

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Lushnje / Ish Komuna Hysgjokaj,  Kupas, Ish Komuna Ballagat, Ballagat, Xibrake, Manasufaj, Matjan, Gjuzaj,  Gjyshaj, Ish Komuna Karbunare e Vogel, Zgjane, Skilaj, Murriz, Kurtine,  Canakaj, Karbunar e Madhe, Lagjet Xhevdet Nepravishta, Skender Libohova,    Ish Kom Plug, Golem, Lagja 18 Tetori, Loni Dhamo, Ish Komuna Kolonje,  Saver, Bishqethem, Gorre, Lumth, Kamcisht, Rrapez, Pirre, Spitali Lushnje, Ish Komuna Krutje, Lifaj, Arrez, Ngurrez, Zhym, Kadiaj, Arrez, Barbullinje, Ish Komuna Fiershegan, Stan Karbunare, Kocaj, Sejmenas, Qerret,  Kosove e Vogel, Cinar, Thane, Murriz, Kashtebardhe, Biznese ne qytet,  Kongresi I Lushnjes, Policia, Prokuroria, Gjykata, Bashkia, Gafurr Muco,  Clirim, Kinoteatri, Stadiumi, Albtelekom, Kisha Ortodokse, Reifeissen Bank,

Kadri Qystri, Ish Komuna Golem, Shegas, Allprenaj, Hajdaraj, Kasharaj, Ish Komuna Dushk, Konjat, Thanasaj, Gramsh, Zham, Ujesjellesi I Qytetit

 

  1. Stakim te Celesit 35kV te Linjes L30-53/1 Plasmas – Mertish, ne daten 19/07/2019 ne oren 00:00’-00:05’ dhe ne oren 05:00’-05:05’. ne daten 23/07/2019 ne oren 00:00’-00:05’ dhe ne oren 05:00’-05:05’. 

 

N/stacionet Ardenice, Libofshe, Karavasta, Mertish, mbeten 5’ pa tension.

Zonat qe mbeten 2 x 5’ pa energji Rrethi Lushnje / Ish Komunat Remas, Gradishte, Kolonje,fshatrat : Babunje, Gungas, Kryekuq, Fier seman,  Karavasta, Kamenice, Spolate, Mehallez, Bubullime, Eskaj, Bitaj, Drenge,  Gjonas, Halilaj, Kemishtaj, Mertish, Goricaj, Sopez, Ferras, Senez. Hidrovori dhe Sektori Lagunes Karavasta, Ish Komuna Kolonje:  Fshatrat Ardenice, Vajkan, Kolonje, si dhe subjektet private:

fabrika e miellit “Mulliri Arte”, “Ikona” fabrika e tullave, dhe subjekti privat Ralbon Shpk (Qender Tregetare AOOS),

Zona 5’ pa energji ne Rrethin Fier / Ish komunat Libofshe dhe Agim.

 

 

  1. Stakim te Celesit 35kV te Linjes L30-39 Plasmas – Divjake, ne daten 19/07/2019 ne oren 00:00’-00:05’ dhe ne oren 05:00’-05:05’ ne daten 23/07/2019 ne oren 00:00’-00:05’ dhe ne oren 05:00’-05:05’.

Pa energji per dy here nga 5’ mbeten N/stacionet Divjake, Ballaj,  dhe subjektet private Elkos, AFT.

Zona 5’ pa energji Rrethi Kavaje / Ballaj, Zhabjak, Corum, Beden, Kryevidh,

Greth, Spille, hidrovor, Plazhi Gjeneralit.

Zona 5’ pa energji ne Rrethin Lushnje / Sulzotaj. Shenepremte, Bishcukas,

Plazh Divjake, Spitali, Hidrovori, Pishat Divjake, Ish Komunat Grabian,  Terbuf, Xeng, Mize, Zharnec, Dushk, Can, Stravec, Germenj, Hallvaxhias, Bregas, Bishcukas, Cerme, Nafta dhe Gazi.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube