Njoftim per stakimin, ne gjendje avarie, te Linjes 110kV HEC Vau Dejes – Shkodra 1, ne date 23/03/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 17:00′.

Njoftim për punime ne linjen 110 kV Peshkopi – Lapaj, Si mase sigurie do te stakohet Linja 10kV e fidrit Sllove në datë 25/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
March 21, 2019
Njoftim për remont te planifikuar në date 26/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 linja 110 kV Hec Fierze – Gropaj – B. Curri
March 24, 2019

Njoftim per stakimin, ne gjendje avarie, te Linjes 110kV HEC Vau Dejes – Shkodra 1

 

Ju njoftojme mbi stakimin, ne gjendje avarie, te Linjes 110kV HEC Vau Dejes – Shkodra 1, Per riparimin e Thikes 110kV, te kesaj Linje ne N/stacionin Vau Dejes, ne date 23/03/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 17:00’.

Gjate kesaj kohe pa energji mbeten N/stacionet Vau Dejes dhe Rrenc.

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji eshte : 8324 Abonente.

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Shkoder / Fshatrat: Mjede, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajke, Bashkia Laç i Vaut Dejes, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nenshat, Vig-Mnele, Kaç, Naraç, Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi,Vukatane, Kuç, Bardhej.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube