Njoftim për stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, në datë 01/04/2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00

Njoftim për vazhdimin e punimeve të Rehabilitimit të linjës 110kV Laç1 – Laç2, datë 30-31/03/2019 dhe 01/04/2019
March 29, 2019
Njoftim për stakimi fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Uji i Ftohtë, në datë 04/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 31, 2019

Njoftim për stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, në datë 01/04/2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datë 01 Prill, në intervalin kohor 02:00-05:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Kuçovë dhe si rrjedhojë do të mbeten pa energji N/Stacionet Kuçove, Kombinat Berat, Uznovë, Berat Burdullias, Tec Kuçovë,  Poliçan,  Bogovë, Çorovodë e re, Çorovodë Vjeter, si dhe Hec-et: Bogovë, Nishovë, Vertop, Faqekuq 1, 2, Vlushë, Ujaniku 1, 2, Dobrenje, Skrapar, Çorovodë si dhe disa zona:

në Rrethin Skrapar: Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujesjellesit Poliçan, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Bashkia Poliçan, Furra Celikut, Uzina Polican, Spitali Polican, Ish Spitali Vjeter, Vodafon, Tuneli, Qyteti Skrapar, Policia, Frigoriferi, Konservat, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Ujesjellesi Sharove, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Turizmi, Spitali Çorovode, Ujesjellesi Çorovode, Telekomi, Store, Verzhezhe, Munushtire, NSHN, Konservat, Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Stacioni Pompave, Dobrushe, Bogove

në Rrethin Berat:  Lagja Clirim, Lagja Gorrice, Qender Berat, Lagja Clirim, Lagja Deshmoret e kombit, Posta, Turizmi, Lagjet Barrikade, Deshmoret e kombit, 22 Tetori, 8 Nentori, Mangalemi, Pallti Kultures, Lagja Kala, lagja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu i ri Berat, Lagja Kushtrim,  L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Spitali i ri, Industria, Oficerat, Lagjet Donika Kastrioti, Jani Vruho, 30 Vjetori, Komunale, Lagja Uznove, Pyjorja, Materniteti Ri, Komunat Velabisht, Rroshnik, Vodice, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Spitali Rajonal Berat, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucesh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Komunat Velabisht, Fshatrat: Remanic, Starove, Komunat Otllak, Lumas, Fshatrat: Morave, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore.

në Rrethin Kuçovë: Ura vajgurore, Komuna Sinje, Hidrovori, Ujesjellesi, Policia, Komunat Perondi, Poshnje, Kozare, Fshatrat: Tapi, Ciflik, Gege, Avaleas, Lagjet Postobllok, Ferma Partizani, Arrez, Ciflik, Kozare, Koraqet, Dhanet, Tafallaret, Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo, Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovine, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Fshati Guri Bardhe.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube