Njoftim për stakimin e Zbarrave 110kV në N/stacionin Fushë Krujë, për zëvendësimin e Thikës 110kV të Linjës 110kV L110 – 13/1 Fushë Krujë – Lac 1, nga OST.

Për stakim në kuadër të shtrimit të fibrës optike  të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e Linjës 10kV të Fidrit F7 në N/Stacionin Ibë, në datat 30-31 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
May 28, 2019
Njoftim per stakim te Linjes 110kV L110 – 13/1 Fush Kruje – Lac 1, per lidhjen e harqeve ne shtyllen e pare, pas perfundimit te punimeve per zevendesimin, e Thikes 110kV te kesaj linje ne N/stacionin Fush Kruje, nga OST.
May 30, 2019

Njoftim për stakimin e Zbarrave 110kV në N/stacionin Fushë Krujë, për zëvendësimin e Thikës 110kV të Linjës 110kV L110 – 13/1 Fush Kruje – Lac 1, nga OST-ja.

 

OST sh.a. ju informon se:

në datën 30/05/2019 nga ora 05:00’ deri në orën 05:20’, dhe
në datën 31/05/2019 nga ora 05:00’ dëri në orën 05:20’,

Do të stakohet Celesi 110kV të L110 – 22/1 Tirana 1 220kV – Fushë Krujë, dhe stakim të Zbarrave 110kV në N/stacionin Fushë Krujë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike  për 20 min N/stacionet Fushë Krujë, Krujë, si dhe zonat:

Zonat që mbeten 20’ pa energji në Rrethin Krujë / Qytetin Fushë Kruje, Ashan, Ura Gjoles, Fshatrat (Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Zeze, Fushe Kruje- Rinas( pjeserisht)) Burgu Fushe Kruje, Privat/ Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Arameras, Kodra Qeleve, Fshatrat (Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Fshati Brrok, Fshatrat: Halil, Kasalle, Zall, Makaresh), Privat/ Gurore, Fshatrat (Luz, Bilaj, Mergjin, Hasan, Ura Gjoles, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private.Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Berbere, Mece, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Zona Kraste, Pengile, Reparti Ushtarak, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze,Malsia Kruje, Spitali, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube