Njoftim për stakimin e linjës 6kV e fidrit Borizane ne N/stacionin Fushe Kruje në datë  20/03/2019

Për punime mbi riparimin e nje peciellesi te demtuar, në datë 20/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Ulez – Rubik – Reps
March 19, 2019
Njoftim për  remont të planifikuar të Linjës 110 kV Laç1 – Fushë Krujë,në datë  20/03/2019
March 19, 2019

Njoftim për stakimin e linjës 6kV e fidrit Borizane ne N/stacionin Fushe Kruje në datë  20/03/2019

Si mase sigurie mbi remontin e Linjës 110 kV Laç1 – Fushë Krujë, do te stakohet linja 6 kV e fidrit Borizane ne N/stacionin Fushe Kruje në datë  20/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

OST sh.a. njofton se në kuadër të remontit të planifikuar të linjës 110kV Laç1 – Fushë Krujë , në datë 20 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 si mase sigurie do të stakohet linja 6kV Fidri Borizane ne N/stacionin Fush Kruje dhe si rrjedhoje do te ngelin pa energji 2611 Abonente ne disa zona:

në Rrethin Kruje: Fshatrat: Borizane, Thumane, Derven, Gramez, Sukth.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube