Njoftim për stakimi fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Uji i Ftohtë, në datë 04/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, në datë 01/04/2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00
March 31, 2019
Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Delvinë dhe Livadhje
March 31, 2019

Njoftim për stakimi fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Uji i Ftohtë, në datë 04/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

 

 

OST sh.a. njofton se në datë 04 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Uji i Ftohtë dhe si rrjedhojë do të mbeten pa energji N/Stacioni Uji i Ftohtë si dhe disa zona:

në Rrethin Vlorë: Uji ftohtë, 10 Korriku, Pavarësia, 2 stacione pompimi.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube