Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Korçë – Pogradec, në datat 09-11/04/2019

Njoftim për stakime për remont të paplanifikuar të Linjës 110kV Gjirokastër 1 – Bistricë, në datat 09 – 10/04/2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05
April 7, 2019
Mbi punimet e Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, me masë sigurie stakim Linje e Fidrash, e spostuar për shkak  të kushteve të rënda atmosferike, në datat  15-18/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00
April 9, 2019

Njoftim për konsumatorët e Rrethit Pogradec.

 

Në kuadër të veprimeve operative që do të kryhen për remontin e planifikuar në linjën 110kV Korçë-Pogradec, në datat 09 – 11 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00,  do të mbeten pa energji elektrike dy herë nga 5 min N/Stacionet Pogradec, Petrushë dhe Guri Kuq në datat 09 dhe 12 Prill, nga ora 05:00 deri në orën 05:05, si dhe disa zona:

Komuna Hudenisht, Fabrika Melavisht, Memelisht, Guri Kuq, Stacioni pompave, Antenat Çervenake, Trebinjë, Bashkia Pogradec: Lagjia 4 dhe Lagjia 5, Gorica, Kalaja, Ish Komuna Velçan, Fshatrat Bishnice, Pleshisht, Potgozhan, Fabrika Përpunimi GizEz, Plazhi, Bashkia Pogradec Lagjia 5, Komuna Buçimas, Lagjia 3, Spitali, Trikotazhi, Çerrave/Fshatrat: Gesht, Verdove, Remenj, Parku, Banka, Ujësjellësi i Qytetit Pogradec, Hidrovori Volorek, Tushemisht, Dogana Tushemisht, Hidrovori, Materniteti, Teatri Kukullave, Turizmi, Kampi, Qendra, Posta, Parafabrikatet, Blloku, Përpunimdruri, Gazerma, Ushtria, Lini, 1 Maji, Vilat, SMT.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube