Njoftim për stakime për remont të paplanifikuar të Linjës 110kV Gjirokastër 1 – Bistricë, në datat 09 – 10/04/2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

Njoftim për stakime për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fibër – Kusarth, në datën 08/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00
April 7, 2019
Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Korçë – Pogradec, në datat 09-11/04/2019
April 7, 2019

Njoftim për stakime për remont të paplanifikuar të Linjës 110kV Gjirokastër 1 – Bistricë, në datat 09 – 10/04/2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

 

 

 

OST sh.a. njofton se në datat 09 – 10 Prill, në intervalin kohor 05:00-05:05 do të stakohet Çelësi 110kV në Hec –in Bistrica 2 të Linjës Bistricë – Gjirokastra 1 si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike për intervalin kohor 5 min N/Stacionet Gjirokastër 1, Grapsh dhe Subjektet private 35/0,4kV Veko, Epipllo Dekor, Elka, Gjirofarma, Kakavija, Amita, Antigonea Palace, Dervican, KT Gurore, Teknotrof, Fresh. Alfa sh.a. (Glina), Dogana Kakavije, Woodpacker, si dhe disa zona:

në Rrethin Gjirokastër: Lagjia 18 Shtatori, Granica; Kodra e shtufit; Palorto, Varosh ; Pazar, Grehot; Topullaraj; Valare; Lunxheri; Andon Poci, Zona industrial, Lagjia Kordhoce Fshati Lazarat, Picar, Lagjia Cfake; Puntore, Zinxhire, Dunavat, Manalat, Viroi, Komuna Cepo, Odrie. Sektori Nepravishte, Drino, Labove, Suhe, Kom.Zagorie dhe Polican, Fshati Grapsh, Zona Reza e Zeze, Derviçan, Komuna Dropulli I Poshtem, Komuna Dropulli Siperm, Lagjia 11 Janari, Kala, Manalat, Fshati Lazarat, Lagjia Pllake; Dunavati, Kerculle, Arshilengo, Komuna Antigone, Bulo, Liboheve.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube