Njoftim per stakim te Linjes 110kV L110 – 13/1 Fush Kruje – Lac 1, per lidhjen e harqeve ne shtyllen e pare, pas perfundimit te punimeve per zevendesimin, e Thikes 110kV te kesaj linje ne N/stacionin Fush Kruje, nga OST.

Njoftim për stakimin e Zbarrave 110kV në N/stacionin Fushë Krujë, për zëvendësimin e Thikës 110kV të Linjës 110kV L110 – 13/1 Fushë Krujë – Lac 1, nga OST.
May 30, 2019
Njoftim për konsumatorët. OST njofton se ditën e sotme, ka pësuar avari një nga Autotransformatorët në Nënstacionin Tirana 2.
May 31, 2019

Njoftim per stakim te Linjes 110kV L110 – 13/1 Fush Kruje – Lac 1, per lidhjen e harqeve ne shtyllen e pare, pas perfundimit te punimeve per zevendesimin, e Thikes 110kV te kesaj linje ne N/stacionin Fush Kruje, nga OST.

 

 

 

OST sh.a. ju informon se ne daten 31/05/2019 nga ora 04:30’ deri ne oren 05:20’, do të stakohet Linjes 110kV L110 – 13/1 Fush Kruje – Lac 1, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/stacioni Mamurras si dhe zonat:

ne Rrethin Kurbin / Bashkia Mamurras,
Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri,
Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej,
Ujesjellsi Mamurras.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube