Njoftim për stakim te detyruar në linjen 110 kV Kashar – Lac 1 në date 16/07/2019

Mbi remontin në linjen 110 kV Korce- Erseke – Hec Langarice në date 18-19/07/2019
July 16, 2019
Njoftim për remont në zbarat 110 kV ne N/stacionin Cerrik në date 16-19/07/2019
July 16, 2019

Njoftim për stakim te detyruar në linjen 110 kV Kashar – Lac 1 në date 16/07/2019

 

 

OST sh.a. njofton mbi stakimin e detyruar ne gjendje avarie te linjes 110kV L110-2/2 Kashar – Lac 1, ne daten 16/07/2019 ne oren 12:30’ – 14:30’ do te stakohet dhe tokezohet:

  1. Linja 6 kV e Fidrit Hekurudha ne N/stacionin Lac 1:

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji : 887 Abonente.

 Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Kurbin / Fshatrat Gjorm,  Zhej – Shen Meri.

 

  1. Linja 6 kV e fidrit Kombinat ne N/stacionin Lac 1:

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji: 198 Abonente.

 Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Kurbin / Autostrada, Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube