Njoftim për stakim për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe të Linjës 110kV Kashar – Laç 1, e linjave 6 kV, në datat 05 – 08 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 18:00

Njoftim mbi stakimin e linjes 110 kV Peshkopi – Hec Lapaj me date 29-30/07/2019
July 27, 2019
Mbi vazhdimin e punimeve te rikonstruksionit te anes 110 kV ne N/stacionin Jagodine
August 6, 2019

Njoftim për stakim për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe të Linjës 110kV Kashar – Laç 1, e linjave 6 kV, në datat 05 – 08 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 18:00

 

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 05 – 08 Gusht në intervalin kohor 08:00-18:00 do të stakohet Linja 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/stacionet Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujesjellesit Fush Kuqe, subjekti Vata Metal si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në Rrethin Lezhë: Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

  • OST sh.a. njofton se në datat 05 – 08 Gusht në intervalin kohor 08:00-18:00 do të stakohet Linja 6 kV të Fidrit Kromi në N/Stacionin Laç 1, me masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj , si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht.

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 05 – 08 Gusht në intervalin kohor 08:00-18:00 do të stakohet Linja 6 kV të Fidrit Kombinat në N/Stacionin Laç 1, me masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj , si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin:  Autostrada,Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati. 

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 05 – 08 Gusht në intervalin kohor 08:00-18:00 do të stakohet Linja 6 kV të Fidrit Laç në N/Stacionin Laç 1, me masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj , si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin:  Fshati Lac.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube