Njoftim për stakim paisjesh, Autotransformatorët 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë 220kV, në datat 13-14 Qershor 2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV HEC Vau Dejës – Shkodra 1, në datë 14 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
June 11, 2019
Për stakim paisjesh, Autotransformatori në N/Stacionin Koplik 220kV (Bogiq), në datë 18 Qershor 2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00
June 13, 2019

Njoftim për stakim paisjesh, Autotransformatorët 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë 220kV, në datat 13-14 Qershor 2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00

 

OST sh.a. njofton se në datat 13-14 Qershor në intervalin kohor 00:00-06:00 do të stakohen   Autotransformatorët 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë 220kV,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike  për intervalin kohorë dy here nga 5 min N/Stacionet  Tec Kombinat, e Seksioni II-të në N/stacionin Mezez,  si dhe konsumatorët Subjekte Private 35/0.4kV në L30-3/1 Tec – Ndroq, Shpigel, Frigoriferi Frigo Fad, FC Internacional Tirana (Akad. Sportive), Dashamir Merkhasani, Vellezerit Maliqati, si dhe disa zona, për intervalin kohorë 5 min:

në Rrethin Tiranë: Subjektet Private Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Yzberisht, Vaqarr, Sharre, Qender Kombinat, Energjitika, Tec, Spitali, Zjarrfiksja, Subjektet Private Freeëing, Eurotrade, Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Parafabrikatet, Rruga Qelqit, Parafabrikatet, Fushe Mezez, Fabrika e Duhanit, Shkolla Edukimit, Zona Kashar (pjeserisht), Yrshek, Rruga Ura, Zona Bregut te lumit, Laknas, Domje.

 

 

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube