Njoftim për stakim në N/Stacion Rubik 110/35/6 kV (montimi i tabelave emërtuese të Linjave dhe Zbarrave), në datën 18 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 09:00

Njoftim per stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Librazhd, për vazhdimin e punimeve të Rehabilitimit të anës 110kV, në datën 18 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00
June 17, 2019
Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Cërrik dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, të Linjës 110kV Elbasan 220kV – Fibër, në datën 20 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00
June 17, 2019

Njoftim për stakim në N/Stacion Rubik 110/35/6 kV (montimi i tabelave emërtuese të Linjave dhe Zbarrave), në datën 18 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 09:00

 

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 18 Qershor, në intervalin kohor 06:00-09:00 do të  stakohen: Çelësi 110kV në N/Stacionin Rubik, stakim të Linjës 110kV Rubik – Reps, stakim të Zbarrat 110kV të Seksionit të II-të, stakim të Transformatori të Fuqisë dhe stakim të Çelësit 35 kV të Linjës 30kV Rubik – Rrëshen, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Rrëshen,  Kacinar, Hec-i Ura e Fanit si dhe disa zona:

në Rrethin Mirditë: Bashkia Rreshen, Spitali, Fshatrat: Nderfushaz, Shtane, Kalanjan, Geziq, Nderfan, Koder Rreshen, policia, Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtreze, Qafvorrez, Bukmire, Shtuf, Kaçinar, Arrez, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shperdhaze, Lagjet: Qender, SMT, Ujsjellesi.

Ndërsa për intervalin kohore dy herë nga 5 min do të stakohet Linja 110 kV Reps – Fush Arrëz, në datën 18/06/2019 nga ora 06:00’ deri në orën 06:05’ dhe në datën 18/06/2019 nga ora 09:00’ deri në orën 09:05’, si rrjedhojë do të mbetën pa energji elektrike N/Stacionet N/stacioni Reps dhe Miniera e Spac TETE Albania, si dhe për intervalin kohorë prej 5 min do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Mirditë: Fshatrat : Letaj, Qyteza Rreps, Ish. Kom. Fan (Shtrungaj, Nensheg, Bisak, Klos, Fan, Katun i Ri, Konaj, Shengjin, Petesh, Zall-Gjuce, Munell, Domgjon, Gjader, Sander, Hebe, Thirr, Gjugje, Lasht, Shkorret, Maja Madhe, Plagez, Gurth Spaç, Ish Kom. Orosh, Koder Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Lgjin Gryk Orosh, Bulshar, Ndershen..

Ndërsa, në datën 18/06/2019 nga ora 09:00’ deri në orën 10:00’ do të stakohen: Çelësi 110 kV në N/Stacionin Rubik, Linja 110kV Rubik  – Ulëz, Transformatori dhe Zbarrat 110kV Seksioni i I-rë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike në intervalin kohorej prej 5 min  Fidrat 6kV në N/Stacionin Rubik si dhe disa zona (për 5 min):

në Rrethin Mirditë: Bashkia Rubik, Lagja e Paraskuraj, Ujsjellesi, Lagja e Vjeter, Fshatrat: Munaz, Rraje Zeze, Rrethi Eperm, Vele, Varreshkejz, Arreze, Lagja e Re, Fshatrat : Katundi Vjeter, Fierze, Fang, Rrasfik.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube