Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim per stakim ne N/stacionin Reps - OST
December 28, 2020 elio cena

Njoftim per stakim ne N/stacionin Reps

OST sh.a. njofton se në datën 28 Dhjetor 2020 nga ora 11:00 deri në orën 12:00 do të stakohen dhe tokezohen zbarat ne Nenstacionin Reps.

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Mirdite / Fshatrat : Letaj, Qyteza Reps, Ish. Komuna Fan, Shtrungaj, Nensheg, Bisak, Klos,  Katun I Ri, Konaj, Shengjin, Petesh, Zall-Gjuce, Munell, Domgjon, Gjader, Sander, Hebe, Thirr, Gjugje, Lasht, Shkorret, Maja Madhe, Plagez, Gurth Spaç, Ish Kom. Orosh, Koder Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Lgjin Gryk Orosh, Bulshar, Ndershen dhe miniera e Spac TETE Albania.