Njoftim për stakim në kushtë avarie, të Linjës 110kV Laç2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datën 05 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 06:00

Njoftim per shtyp, Stakim i detyruar ne kushte avarie
May 31, 2019
Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Krujë, së bashku me Traktin 110kV në N/Stacionin Krujë, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 07:00 deri në orën 11:00
June 5, 2019

Njoftim për stakim në kushtë avarie, të Linjës 110kV Laç2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datën 05 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 06:00

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 05 Qershor, në intervalin kohor 04:00-06:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Lezhë si dhe stakim te linjës 110kV Laç2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Lezhë si dhe disa zona:

 në Rrethin Lezhë: Qytet Lezhe, Bashkia, Lagjia Gurra, Spitali, Policia, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllane, Berzane, Koder Mulliri, SMT, lagjia Ish bonifikimi, Ishull Lezhe, Barbulloje, Hidrovori balldre, Shengjin, Rana e hedhme, Kenalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Hidrovori Grykezeze, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjader, Balldre, Torovice, Grash, Mabe, Dajc, Dragushe, Fabrik peshku, Ujesjellesi Barbulloj, Gocaj, Hidrovorin Ishull, Fabrike Tulla.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 05 Qershor, në intervalet kohore 04:00-04:05 dhe 06:00 – 06:05 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike për 5 min N/Stacioni Bushat 1 si dhe disa zona dy herë nga 5 min:

në Rrethin Shkodër: Ish-komuna’’Bushat’’ fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube