Njoftim për stakim në gjendeje emergjente për eliminim kontakti të dobët, Të Linjës 110kV Komsi Burrel – HEC Cërrunjë (Klos) në datën 10/05/2019 nga ora 13:00 deri në orën 14:30

Vizitë në Nënstacionin Tirana 2 me studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës
May 9, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Radhimë dhe Orikum në datat  14 dhe 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 13, 2019

Njoftim për stakim në gjendeje emergjente për eliminim kontakti të dobët, Të Linjës 110kV Komsi Burrel – HEC Cërrunjë (Klos) në datën 10/05/2019 nga ora 13:00 deri në orën 14:30

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 10 Maj në intervalin kohor 13:00-14:30  do të stakohet Linja 110kV Komsi Burrel – HEC Cërrunjë (Klos),  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Suc, Hec-i Klos si dhe disa zona:

në Rrethin Mat: Fshatrat: Suç, Posum, Baterr e Vogel, Zenisht, Sukbull, Berxalle, Lagje Kolaj, Ceruje, Kujtim, Patin, Shahinaj, Minjera Private, Gurre e Madhe, Gurre e Vogel, Dom, Mishter, Rrip, Zalle Rripe, Mali I Leze, Impianti Klos, Karburanti Suç, Klos, Guri i Bardhe, Xiberr Hane, Xiberr, Murrize, Shkalle, Shulbaterr, Kurdari, Kurqelaj, Skenderaj, Shulla, Mastresh, Qafe Dardhe, Gurqele, Lis, Gjalish, Vinjoll, Mallunxe, Shoshaj, Shoshaj Siperm, Komija e Tullave, Kukaj.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube