Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit TEC Kombinat, në datat 03-05/04/2019 nga ora 08:00 deri në oren 16:00

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Delvinë dhe Livadhje
March 31, 2019
Për punime për Rehabilitimin e N/Stacionit Rubik, në datat  02-03/04/2019
April 1, 2019

Njoftim për stakim fidrash, për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit TEC Kombinat, në datat 03-05/04/2019 nga ora 08:00 deri në oren 16:00

 

 

 

1- OST sh.a. njofton se në datë 03 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV Seksioni i parë në N/Stacionin TEC Kombinat dhe si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 6kV seksioni i parë në N/Stacioni Tec Kombinat si dhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Subjektet Private Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Yzberisht, Vaqarr, Sharre, Qender Kombinat, Energjitika, Yzberisht, Tec.

2- OST sh.a. njofton se në datë 04 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV Seksioni i dytë në N/Stacionin TEC Kombinat dhe si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 6kV seksioni i dytë në N/Stacioni Tec Kombinat si dhe disa zona:

në Rrethin Tiranë:  Qyteti Kombinat, Spitali, Zjarrfiksja, Subjektet Private Freewing, Eurotrade, Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Parafabrikatet.

3- OST sh.a. njofton se në datë 05 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV Seksioni i tretë në N/Stacionin TEC Kombinat dhe si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 6kV seksioni i tretë në N/Stacioni Tec Kombinat si dhe disa zona:

në Rrethin Tiranë:  Kombinat, Rruga Qelqit, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharre, Shkolla Edukimit.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube