Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shijak dhe Ballaj, në datat 07-08 dhe 10 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuar të Zbarrave 35kV në N/Stacionin Babicë,në datë  03/05/2019
May 3, 2019
Për remont të planifikuar të Linjës Vau Dejës – Shkodra 1 dhe për punime për zëvendësimin e Thikës ë të transformatorëve të Rrymës në N/Stacionin Shkodra 1, në datën 08/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 7, 2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shijak dhe Ballaj, në datat 07-08 dhe 10 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 07 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV seksioni i parë në N/Stacionin Shijak, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Durrës: Privat Shijak Alt Oil, Likesaj Shijak, Dushk, Gjepale, Shahinja, Romanat, Pjeze, Hardhisht, Radiostacioni.

  • OST sh.a. njofton se në datën 08 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV seksioni i dytë në N/Stacionin Shijak, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Durrës: Radiostacioni, Koxhase, Borake, Ferme Xhafzotaj, Katund sukth, Katund i Ri, Maminas, Karpen, Vlashe, Pjeserisht Shijak.

  • OST sh.a. njofton se në datën 10 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Ballaj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kavajë: Ballaj, Greth, Hidrovor, Greth i mesem, Spille, Plazhi Gjeneralit, Zhabjak, Corum, Beden, Kryevidh.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube