Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Krujë, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për remont të Linjës 110 kV Tirana1 – Fush Krujë, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 05:00 deri në orën 13:00
July 8, 2019
Njoftim për remont të planifikuar sipas planit grafik të Linjës 110kV Burrel – Ulëz, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
July 9, 2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Krujë, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 10 Korrik në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Krujë dhe disa zona:

në Rrethin Krujë: Lagjet: Zim Zenel, Cel, Dedeli, Pazari, Vesel, Berbere, Perlate, Varosh, Dane Fush Madhe, Barkanesh, Subash, Turizem, Sesere, Barabit, Atl, Gurkuqe, Telekom, Derede, Pengile, Emire, Kraste, Guroret, Llakufe, Hoxhe, Brret, Picrrage, Barun, Sute, Abaze, Nuoj, Mafsheq, Shkrete, Shqeze, Prenolle, Fshatrat: Cudhi Zalle, Cudhi Kamp, Kroi Madh, Kampi pionereve, Spitali Kruje, Antena e Trafikut Ajror ANTA, Ballias, Repart Perpunimit drurit Dragush Vogli.

 

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube