Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Durrës dhe Ballaj, në datat 14-15 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Radhimë dhe Orikum në datat  14 dhe 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 13, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit  Tirana 1, në datën 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 
May 14, 2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Durrës dhe Ballaj, në datat 14-15 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 14 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Rrogozhinë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

    në Rrethin Kavajë: Rrogozhin, sinaballaj, Karine, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Lagj Katier, Pompat Karine, bishti zhurit, gose, kalush, lekaj, Met’hasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie, Ujsjellsi Rrogozhin, Firma Teqja, Ujsellsi Cerme, Burgu Rrogozhin, fima MEGGLE.

  • OST sh.a. njofton se në datën 15 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Durrës, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

    në Rrethin Kavajë: Zona e Burgut,Peshkimi Durres.

  • OST sh.a. njofton se në datën 15 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Ballaj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Ballaj dhe Fidrat 6kV si dhe disa zona:

    në Rrethin Kavajë: Ballaj, Greth, Hidrovor, Greth i mesem, Spille, Plazhi Gjeneralit, Zhabjak, Corum, Beden, Kryevidh.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube