Njoftim për shtyp stakim të Celësave në N/Stacionin Tirana1, më 03/10/2018 ora 01:00 deri më 05:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Koman – Vau Dejës, më 02/10/2018 ora 09:30 deri më 18:00
October 2, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fier – Vlorë, më 05/10/2018 ora 08:30 deri më 15:00
October 4, 2018

Njoftim për shtyp stakim të Celësave në N/Stacionin Tirana1, më 03/10/2018 ora 01:00 deri më 05:00

 

Për punime për rinovimin e mbrojtjes në Zbarrat e N/Stacionit Tirana1, më datë 03/10/2018 nga ora 01:00 deri në orën 05:00  do të stakohen dhe tokëzohen Celësat 20kV të Fidrit A13 dhe A15 ne N/Stacionin Tirana1.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Tiranës, më datë 03/10/2018  nga ora 01:00 deri në orën 05:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube