Njoftim per shtyp, Stakim i detyruar ne kushte avarie

Njoftim për konsumatorët. OST njofton se ditën e sotme, ka pësuar avari një nga Autotransformatorët në Nënstacionin Tirana 2.
May 31, 2019
Njoftim për stakim në kushtë avarie, të Linjës 110kV Laç2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datën 05 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 06:00
June 4, 2019

 

 

Stakim i detyruar ne kushte avarie

OST Sha.a Ju informon se ne daten 01/06/2019 nga ora 04:00’ deri ne oren 06:00’ do të stakohet linja 110kV Kavaje – Rrazhbull, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike zonat:

ne Rrethin Kavaje / Golem qender,
Seferaj, Mali Robit, stan I ri, Qerret, Posta e policise, breg deti,
hotel Malvina, stacion I trenit golem, Shkembi Kavajes, Kastrati,
Golem plazh, Viena, Miami beach, Kompleksi xixa.

Ndërsa zonat që do të mbeten për 5 min, intervali 04:00′ deri 04:05′ pa energji elektrike janë:

N/stacioni Kavaje e vjeter, Rrogozhine,
dhe subjektet Plasbao, Fabrike Mielli Tare, kompleksi pallateve Habilaj,
Klaida shpk, Pallatet Albuiling, dhe
ne Rrethin Kavajë / Rrogozhin, Sinaballaj, Karine, Dragonj,
Rozenj, Senametaj, Lagjia Katier, Pompat Karine, Bishti Zhurit, Gose, Kalush,
Lekaj, Methasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie,
Ujesjellsi Rrogozhin, Ujsellsi Cerm, firma teqja, burgu Rrogozhin, MEGGLE,
Qerret, Stan i ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros, Harizaj, Kryluzaj,
Germenj, Cikallesh, Mushnik, Zanbish, Levonje, Bago, Kalaja Turres,
Cete, Momel, Helmas, Mengaj, Lize, Vorrozen, Luz, Hajdaraj, Lagjia Nr 1,
Spitali, Varrezat, Kavaj, Shtodher, Kisha, Fabrika letres, Stadiumi, Synej,
Fabrika Qelqit, Gozhd Bullonat, Kompleksi Kalaja, Burgu, Rrakull, Kallcaket,
60 Hyrshi, Bashkia, Lagjia Sharr, Azili Pleqve, Rruga Tullave, Policia,
Lagjia Thartor, Stacioni Trenit, Qerret, Breg Deti

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube