Njoftim për shtyp për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Rubik , më datë 05/01/2019 nga ora 05:00 deri më 07:00 

main indicators of the system for 2018
December 28, 2018
Njoftim për shtyp për stakim të linjës Burrel – Elbasam në N/Stacionin Çimento Elbasan, më datat 09-10/01/2019 nga ora 08:00 deri më 16:30
January 8, 2019

Njoftim për shtyp për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Rubik , më datë 05/01/2019 nga ora 05:00 deri më 07:00 

 

Për punime në kuadër të implementimit të projektit të rehabilitimit të N/Stacionit Rubik, më datë 05/01/2019 nga ora 05:00 deri në orën 07:00, stakohen dhe tokëzohen: Linja Rubik – Ulëz, Linja Rubik – Rrëshen, Linja Rubik – Reps, Transformatori 7.5 MVA në N/Stacionin Rubik, si dhe Zbarrat 110kV në N/Stacionin Rubik.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacionet Rubik, Rrëshen, Kacinar, Hec – i Ura e Fanit, si dhe disa  zona në rrethin e Mirëditës më datë 05/01/2019 nga ora 05:00 deri në orën 07:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube